mandag den 11. juni 2012

Terrasse



Her bygges en ny terrasse tæt på huset. Det bliver godt at gå direkte ud på en træbund. 
Som et led i ønsket om at blive boende lige indtil Plejehjemmet venter forude, så bygges her endnu en terrasse. Denne gang tæt på huset, således at man ikke altid behøver vandre hen over græsplænen. Måske ender det endda med, at denne her bliver overdækket, og så har jeg på fornemmelsen, at vi aldrig går længere ud i haven end hertil.
Men ting tager tid - særligt når man kun er Manden og Konen til at enes om tingene.

Så dagene flyver, her rodes og hygges. Og i betragtning af, at den ældste del af huset er fra 1795, så går det jo meget godt indtil videre. Vi hygger os med projektet og får frisk luft hver eneste dag.
Rom blev jo heller ikke bygget på én dag - og måske er det i virkeligheden slet ikke os, der skal bygge hele Rom.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

det ser rigtig godt ud med terresse og især hvis den bliver overdækket, vi er igang med at male udestue og det har også taget sin tid mærkeligt tingene tager længere tid end før i tiden. Men det er der måske en grund til?
Knus herfra Jægerspris

Louise sagde ...

Hej hvor ser det bare fint ud... smukt hus i har. Vi skal også til at sætte vores udehus (længe istand) istand, det bliver bare så godt.

Johanne sagde ...

Hejsa i Jægerspris. - Ja, det er mærkeligt, man forstår det jo ikke. :-)
M.h.t. terrassen, har den også den fordel, at der så kun bliver 3 trin ned fra stuen af, samt at den grimme trappe bliver udskiftet til nye brædder. Den vil på sigt spare både på de gamle ben og give læ for vind og regn med en overdækning og måske et lille hegn foran, på en del af den. Planer har man jo nok af :-) Vi får se, hvor det ender. Knus.

Hej Louise - En udestue lyder dejligt, men tager jo også tid :-) Den tror jeg til gengæld, du vil få stor glæde af, fordi den vil forlænge sommer-sæsonen meget.
Vores hus er smukt, fordi det har en historie. Tak til dig.

Anonym sagde ...

Ting tager den tid det tager, og sålænge vi hygger os med det vi laver, er det ikke helt galt.Terrasser er en dejlig ting, og jeg synes, at det er et smukt gammelt hus I har.
knus knus Marianne

Johanne sagde ...

Kære Marianne - Tak for dine ord, som jeg gemmer, for at kunne hive dem frem i de små stunder, hvor jeg også kan føle, at et gammelt hus måske kan være en alt for stor opgave :-) Men nu er det jo sommer :-)
Ønsker dig en god dag. Knus.

Fruen i Midten sagde ...

Tænk at bo i sådan et gammelt hus. Det må være helt specielt - på godt og ondt ... Terrassen ser rigtig hyggelig ud :-)

Pia sagde ...

Hvor ser det skønt ud :-) Selvom vores hus er af noget nyere dato, så bygger vi til og om jævnligt og det på trods af at vi selv tegnede og byggede det helt fra bunden først i 70´erne. Grunden gravede vi med spade, så det tog også sin tid :-)

Johanne sagde ...

Kære Frue :-) På godt og ondt ...sådan er det nemlig :-) Som med så meget andet - så er der gode dage og mindre gode dage.

Kære Pia - Jeg får et billede i hovedet af 2 mennesker, der graver og graver i mange år :-) Det er da beundringsværdigt.
I har det nok ligesom os - huset er en livsstil, og man kan ikke lade være med at blive ved med at finde på nyt.

Anette sagde ...

Det bliver skønt med en terasse - og hvor skønt hvis i kunne få den overdækket. Men du har fuldstændig ret - rom blev ikke bygget på en dag. Men måske har i nogen der kan give jer en hånd med projektet indimellem? Smukt hus i bor i! Knus

Johanne sagde ...

Hej Anette - Nej, vi har ikke nogen lige i nærheden. Men det gør heller ikke noget, for man kan jo også vælge at nyde selve projektet.
Tak :-) og knus til dig.