søndag den 28. april 2013

Forårshaven


Der er kommet knopper på mine Hortensia. Ja, i virkeligheden har de jo nok været der et stykke tid, uden at jeg har lagt mærke til dem. Der sker så meget i haven lige nu, at det kan være svært at følge med.

Og så har jeg nok været mere opmærksom på, at purløgene vælter op flere steder. Forleden fik vi kartoffelmad med purløg, og i dag kom søndagsfrokosten til at bestå af æggekage med bacon, purløg og tomat. 

7 kommentarer:

Lene sagde ...

uhm skønt med lette sunde retter :-)

Fruen i Midten sagde ...

Uhm, purløg er bare sådan et godt forårstegn :-) Min hortensia skyder også. Jeg troede ellers den var død, da alle de første skud fra marts led kuldedøden, men nu skyder den heldigvis igen helt nede ved jorden.

Johanne sagde ...

Lene - Lige præcis :-)

Fruen - Godt din hortensia skyder igen - de er så smukke.

Rejen sagde ...

purløg er godt! ;-D

Johanne sagde ...

Rejen - Altid :-)

Pia sagde ...

Haven skyder gevaldigt. Der er meget jeg har svigtet i hjemmet den sidste måned, men ikke mine mange daglige ture i haven, for bare at kigge. Mine hortensiaer er også i knop :-)
Skriverier er godt. Jeg bruger det flittigt når livet ind imellem er alt for for surt. Det er nemlig rigtigt godt terapi og både sjovt og tårevædende at læse om senere.

Johanne sagde ...

Kære Pia - De daglige ture i haven er guld værd. Så må det andet vente til en anden god gang.
Mine små skriverier er (som du ved) også guld værd for mig. Uden dem var jeg gået helt ned med flaget :-) Så det glæder mig, at du også bruger den metode.
p.s. blev altså nødt til at åbne "strøtanker" for at henvise til det gamle indlæg!
Knus til Jer.