fredag den 3. august 2012

Formiddag i solskin


Det kan være koldt, og det kan blæse, men blomsterne i haven gør alligevel, som de plejer. De folder sig ud og blomstrer, som de altid har gjort.
Hele formiddagen har jeg været i haven. Fik ordnet i indkørslen foran huset, hvor ukrudtet havde hobet sig op under husbonds sygdomsfravær. Allerede før kl. 8 var jeg ude, og det har været en skøn morgen og formiddag i solskin. 

3 kommentarer:

anette sagde ...

Dejligt du har fået ordnet indkørslen. Det er skønt når det er klaret. Håber i får en skøn weekend med lidt bedre vejr. Vi skal til "grill-fest" hos min svigermor - og så holder vi lidt ferie. Det er skønt og meget tiltrængt :) Knus

Lene sagde ...

Jeg er sikker på at jeg havde skrevet en kommentar i et tidligere indlæg, men det har jeg måske drømt. Det gør mig ondt, at I sådan skal trækkes med sygdom. Godt at din mand er blevet undersøgt grundigt. Knus til dig og du er da et flittig og et dejligt positivt menneske :-)

Johanne sagde ...

Kære Anette - Tak :-) Grill-fest hos svigermor lyder meget dejligt. Og så ønsker jeg Jer en god ferie, hvor jeg håber, at du vil få nye kræfter og mange "skeer". :-) Knus.

Kære Lene - Han er virkelig blevet grundigt og omhyggeligt undersøgt - det danske sundhedssystem fungerede denne gang :-)
Jeg gør mit bedste og prøver efter bedste evne at få tingene til at fungere - fordi jeg ikke har andet valg. Tak til dig og knus.