tirsdag den 28. august 2012

De fødte optimister!

Så fik vi ællinger igen, og i år var de store allerede ved ankomsten.
Sidste jul havde vi ikke selv dyr i fryseren. Derfor sad vi og tyggede i et par ænder, som jeg havde købt i supermarkedet, og det var ikke nogen god oplevelse, når man har prøvet andet.  
Så nu prøver vi selv igen. Den dag ællingerne blev bestilt, må vi bestemt have haft en af vores gode dage! For det er da meget muligt, at jeg kommer til at fortryde det, når de skal plukkes, men den tid .. den glæde. Lige nu er de bare ufattelig søde.

I går var husbond atter på øjenklinikken på Odense Sygehus, han blev hentet kl. 5 om morgenen, og var hjemme igen kl. 18. Lægerne klør sig stadigvæk fortvivlet i håret, fordi de ikke aner, hvad der er galt. Synet er godtnok blevet bedre, men ingen forstår hvorfor. Ingen grøn stær, ingen svulster i hovedet, ingen synlige blodpropper, kun en lidt doven synsnerve, som ikke betyder noget. Så - flere undersøgelser om en måned igen.
Foreløbig kom der dog een god melding ud af turen. At han gerne må køre bil. Lovmæssigt er der ikke noget, som forhindre ham i det. Så nu er det bare lige at vænne sig til at dreje hovedet anderledes end tidligere på grund af det indskrænkede synsfelt, og så er vi dem, der er kørt. Først og fremmest trænger vi i den grad til at få køkkenskabene fyldt op igen. 


12 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor er de søde - ællingerne, og jeg vil tro de smager godt til juk:-)

Irene sagde ...

Jul - skulle der selvfølgelig have stået:-)

Rejen sagde ...

De er søde de ællinger, godt at han må køre bil igen, så I kan komme lidt rundt...;-D

Fruen i Midten sagde ...

Hvor er det bare mystisk - på den dumme måde - med din mands øjensygdom. Men dejligt, at han har fået det lidt bedre, og ikke mindst, at han må køre bil. Så bliver det hele straks lidt nemmere. Sådan nogle rappe-dapper er altså bare kære :-)

Johanne sagde ...

Irene - Jeg ved allerede, de smager godt. Uhm...glæder mig :-)

Rejen - Vi trænger i den grad til at komme lidt rundt omkring. Til Havet med termokaffen, og ud for at tage billeder.

Fruen i Midten - Eksperterne siger i hvert fald, det er mystisk :-) Selvfølgelig irriterende når man ikke kan få besked - men skønt, når der ikke findes noget alvorligt :-)

Allan sagde ...

Hej Johanne

Det er da nogle søde ællinger i har fået,godt at høre at mandens øje er blevet bedre, rart i kan komme omkring igen.

anette sagde ...

Dejligt at høre, det går bedre med din mands øje. Og sikke nogle søde ællinger ;) Knus

Johanne sagde ...

Hej Allan - Og ikke nok med, at vi kan komme lidt rundt. Nu har han heller ingen undskyldning længere for ikke at kunne slå græs o.s.v. :-)


Anette - Ællingerne er dejlige - i hvert fald lige nu :-) Knus

Pia sagde ...

Træls med de øjne, men trods alt gode nyheder.
Nu er Mortensanden og juleanden næsten sikret. Der er ikke noget der smager bedre end egen avl, og det gælder også dyr. Der venter godt nok et lidt større arbejde, med at få pillet, fjernet indvolde og svidt sådan en flok ænder, men lige nu og når de endelig ligger i fryseren er det bare godt.

Johanne sagde ...

Hej Pia - Jamen, det er da fuldstændig rigtigt. Det er bare lige imens det værste står på, og man står der med andefjer og hovedpine, at man næsten fortryder. Julemiddagen er til gengæld reddet.

Anonym sagde ...

godt at høre, at manden din atter må køre bil, det er en slem begrænsning når man ikke må køre bil, og godt at høre, at "man" ikke kan finde noget alvorligt, men derfor er det da slemt nok med sådan pludselig opståede problemer. Nej hvor dejligt at have ænderne på plads, men mærkeligt at tænke sig at det allerede er efterår, jeg er vendt hjem fra sommerhus for at gøre rent efter at have haft håndværkere og stilladser i 4 måneder for at få nye vinduer mod øst pyhha knus Marianne

Johanne sagde ...

Hej Marianne - Pyha da ... så har du travlt lige nu.
Jeg fatter heller ikke, det er blevet efterår nu. Har det som om, jeg venter på sommeren.
At kunne køre bil betyder ufattelig meget for os her, fordi vi bor så langt fra forretninger. Så af flere grunde har vi været nervøse :-)
Knus til dig og god arbejdslyst med rengøringen.