torsdag den 19. maj 2011

Rigdom

Valmuerne er begyndt at springe ud, og jeg fotograferer den første, som jeg plejer.
De fleste kræfter bliver brugt i haven, så det kniber med tiden til at blogge og kommentere. Men jeg skal nok komme efter det, lige nu handler livet bare mest om at nyde rigdommen udenfor. Fuglesang, solskin og alle blomsternes farver og dufte skal indtages og gemmes et sted, hvor det kan findes til vinter. Så jeg fotograferer, noterer og sanser det bedste jeg har lært.

 
 

9 kommentarer:

Hyggetrold sagde ...

Sikken et fint billede - valmuer er så skønne :). Ja, hvor er det er godt at give sig tid og suge al denne herlighed til sig, lige nu hvor den er her. Gemme den godt og sikkert indeni og forevige med fotoer. Det bliver balsam for sjælen, at tage billederne frem ,når dagene igen strenges. Jeg måtte en tur i Smilets by i dag, og hvor var det dog befriende, at komme hjem igen til den friske landluft og alle de andre herligheder vi omgærdes af :). Senere bagte jeg lidt grove småbrød, for der er læseferie og eleven elsker hjemmebag. Knus og varme tanker :)

Karin Grøn sagde ...

Dejlige fotos af forår og forsommerblomster. jeg nyder min morgentur hver morgen i nattøj og gummitræsko i haven for at hilse på hvem der nu er vågnet af sin vinterdvale.

Johanne sagde ...

Kære Hyggetrold. Allerførst... Tak for din mail og billeder, jeg "skylder" dig et svar, men det kniber med overskud til meget mere end haven. Skulle iøvrigt hilse :-)
Kan godt forstå, du nød at komme hjem igen...men en lille tur er nu også dejlig. Så skønner man så meget mere på det derhjemme, når man kommer tilbage.
Lyder herligt med hjemmebag :-) Knus tilbage til dig.

Kære Karin. Sådan en morgentur i nattøj er balsam for sjælen. Det er som om menneskene vågner op af sin vinterdvale sammen med dyrene. I morges stod her et rådyr lige midt i haven.
Tak for din kommentar.

Anonym sagde ...

Tak for din kommentar hos mig, så jeg kunne genfinde dig :)
Har lige gennemlæst dine indlæg og håber du stille og roligt "finder tilbage"...dejligt at læse hos dig :)

Johanne sagde ...

Kære Anne. Hvor er jeg glad for, du fandt mig :-) og at du nu ved, hvorfor jeg forsvandt. Tusind tak for din kommentar.

Min hverdag som pensionist sagde ...

Hej Mosekone......Du skriver så dejligt livsbekræftende så det giver humøret et par ekstra streger opad ;O))

Vi er rigtig mange der nyder naturens rigdomme, og kan man andet end forevige det med bla. kameraet??

Tak for din kommentar på min blog, jeg ser frem til at "høre" mere fra dig.

Kh. Majbrit:)

Hyggetrold sagde ...

Neeej, du skylder sandelig ikke noget kære mosekone. Man skal følge sit helbred og man magter jo slet ikke det hele, hvorend man end så gerne vil . Og det vigtigste vi kan gøre lige nu, er at komme ud og høste af naturens godbidder - høste og fylde på sindet, så vi klarer skærene, når den tid kommer.Jeg har været en del ude idag og jeg kan mærke at det bekommer mig vel. Tak for hilsen :). Jeg kan godt lide den om drengen, du har ude i sidebaren :). Knus

Anette sagde ...

Valmuer er smukke! Der er så dejligt i haven for tiden. Vi har været i gang dér de sidste to dage. I morgen skal der slappes af - men der er jo også regnvejr på vejr så det er nok fint nok. Nyd haven og blog når der er tid :) Knus

Johanne sagde ...

Hyggetrold - Jeg ved det jo godt...men som du selv siger, så vil man jo så gerne kunne overkomme det hele. Både udendørslivet og tiden ved computeren.
Nå - men du ved, jeg skriver, når jeg kan. Tak søde :-)
Jeg kan også godt selv lide den om drengen - tak fordi du nævner den. Knus.

Anette - Haven er så skøn lige nu, og den tid kommer jo ikke tilbage førend til næste år :-) Derfor tæller hver eneste time, vi kan være udenfor. Det er som om, jeg slet ikke kan få nok. Tak og knus til dig.